5 Easy Facts About کاربوهایدریت چیست Described
5 Easy Facts About کاربوهایدریت چیست Described
Blog Article
احساس میکنم (با عرض پوزش) مدفوع دم مقعد هست ولی چون خیلی سفت شده بیرون نمیاد.با وجود این ک هم سیلاکس خوردم هم شربت ملین هم دارو گیاهی و هم شیاف هموروئید زدم هم شیاف گلیسیرین، ولی هیچ فایده ای نداشته و ذره ای نرم نشده ک بتونم دفع حاجت کنم.
دوست عزیز باید برای بررسی علت به دکتر گوارش مراجعه کنید ممکنه مشکلی داخل رودتون وجود داشته باشه
یبوست در خانم ها نسبت به آقایان شیوع بیشتری دارد. به نظر می رسد تغییرات سطح هورمونهای زنانه (استروژن و پروژسترون) طی دوره قاعدگی و نیز بارداری در شیوع بیشتر این اختلال در زنان نقش داشته باشد.
معمولا یبوست باعث بروز مشکلات جدی نمی شود و با درمان مناسب از بین می رود. هرچند گاهی اوقات یبوست نیاز به مداخله اورژانسی دارد.
سیستم ایمنی کودکانی که به گرده آلرژی دارند، با این ذرات (به نام آلرژن) به عنوان مهاجم برخورد می کند و مواد شیمیایی از جمله هیستامین را در جریان خون آزاد می کند تا در برابر آنها دفاع کند. انتشار این مواد شیمیایی باعث علائم آلرژی می شود.
مدفوع نهفته گاهی اوقات به دنبال یک یبوست شدید در بیماران بستری یا مصرفکنندگان مواد مخدر و متادون مدفوعی به سختی چوب ایجاد میشود که فرد قادر به تخلیه آن نخواهد بود. مصرف مقدار زیادی غلات و حبوبات بدون نوشیدن مایعات به اندازه کافی نیز ممکن است چنین مدفوعی به وجود آورد.
عواملی که احتمال ابتلا به یبوست را افزایش میدهند عبارتند از:
دور مقعدم ورم کرده خون ریزی شدید دارم موقع دستشویی رفتن.
آریتمی قلبی چیست؟ انواع، علت و علائم تپش یا ضربان نامنظم قلب + درمان
یبوست در بیشتر موارد به کمک تغییردر رژیم غذایی و اصلاح سبک زندگی، به طور کامل از بین می رود. گاهی ممکن است پزشک برای کمک به بهبودی، دارو نیز تجویز نماید.
آلرژی معمولا قابل درمان نیست اما می توان از آن پیشگیری کرد. بهترین راهکار برای جلوگیری از بروز علائم آلرژیک، مشورت گرفتن از پزشک است.
اگر فرزندمان یبوست داشته باشد، ممکن است دفع مدفوع آن برای او دردناک باشد، در نتیجه تمایلی به اجابت مزاج نداشته باشد.
یبوست یکی از مشکلات شایع در دوره بارداری است. حدود نیمی از خانم ها در دوران بارداری، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، دچار یبوست میشوند.
مصرف داروهای ضد یبوست در بارداری درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)